0

Mobila pentru case mici

Toti avem probleme in privinta depozitarii lucrurilor, mai ales cand vine vorba de o casa mica. Dar cand ne gandim la depozitare nu trebuie intotdeauna sa ne gandim numai la bufet si dulap. In casele moderne mobila serveste mai mult decat un singur scop, iar in cele mai multe cazuri nu exista spatiu pentru bufeturi mari si dulapuri. Sa pui prea multe cabinete pe zid mananca prea mult spatiu. Cu toate aceastea tot trebuie sa depozitam lucrurile cand ne decoram apartamentele. Un nou concept care se implementeaza tot mai des in casele moderne este ca fiecare bucata de mobila sa aiba cel putin alte doua intrebuintari. Mobila care are spatiu in interior pentru depozitare este alegerea mai buna. Alegerile noastre pentru a salva cat mai mult spatiu sunt:

Mobila pentru case mici

1. Paturile care se ridica– nu este un concept nou si sunt in folosinta de cateva decenii, dar acum au devenit esentiale, iar cererea cat mai mare pentru ele a adus dupa sine si foarte multe inovatii in domeniu. Acum cu ajutorul metodei hidraulice poti ridica patul mult mai usor si folosi spatiul pe care il ocupa. Totodata poti cu usurinta inmagazina si cuverturile, pernele, lenjeria de pat si multe alte lucruri.

 

2. Mesele hidraulice- tehnologia hidraulica nu este restrictionata doar la paturi. O poti folosi si la mese. Poti crea mai mult spatiu prin ridicarea partii de sus

a mesei de scris. Aceasta metoda de inmagazinare iti poate depozita documentele importante cu usurinta si pragmatism. Aceasi tehnologie poate fi aplicata si la alte mese din casa pentru a stoca revistele si ziarele.

 

3. Lada- o lada frumoasa poate da un aer de antichitate casei tale. Este foarte folositoare la depozitarea lucrurilor mici ca batiste de matase, monede vechi, flori, carti si chiar bijuteriile scumpe. Locul ideal pentru o lada este in living. Poate ocupa un colt insemnificant si sa-l faca special.

 

4. Rafturi de sticla- majoritatea bailor nu au cabinete. In acest caz puteti folosi rafturi de sticla pentru a depozita lucrurile necesare in baie. Rafturile de sticla sunt fixate de perete. Ocupa mult mai putin spatiu decat un cabinet. Sunt foarte utile pentru a tine produsele din baie.

 

Mobila de inmagazinare nu mai este folosita ca un concept singurlar. Dulapurile mari care erau folosite odata pentru a depozita lucrurile sunt inlocuite de noi modele revolutionare de mobila.

Arhivat inDespre Mobila

Recent Posts

Scrie un comentariu

Submit Comment
*
© 2018 Totul Despre Mobila. Toate drepturile rezervate. XHTML / CSS Valid.
Servicii web Neken Software.