0

Cum sa amenajezi camera pentru copil

Sa creezi o camera pentru copii poate fi o adevarata provocare. Copii tai vor o camera in care totul sa se rezume la distractie – de la alegerea culorii pana la accesul usor la jucarii. Tu, pe de alta parte, ai nevoie de acel spatiu sa fie la fel de usor de intretinut si curatat ca si un living. Nu te agita. Uite cateva idei de care sa ti cont cand amenajezi camera copiilor pentru ca la final sa fie o camera pe care ambele parti o apreciaza.

Teme si culori

Cand alegi culorile pentru camera copiilor, sunt cateva lucruri de care trebuie sa ti cont. Pentru inceput, rezista dorintei de a o face prea draguta. Alege culori nostime si cu viata, dar gandeste-te si la cum si-ar dori copilul tau sa arate camera peste cativa ani. Considera sa abordezi si o tema nostima, ca o ferma sau o gradina zoologica.

Gandeste multifunctional

Un alt lucru foarte important este sa fi flexibil in gandire. Nevoile copiilor sa schimba foarte repede, pe moment de inainteaza in diferitele etape din viata lor. Asa ca incearca sa cumperi mobilier care e capabil sa isi schimbe intrebuintarea odata cu ei. De exemplu poti sa cumperi un patut care poate fi transformat intr-un pat odata ce a inaintat in varsta.

Cand te loveste tornada….

Cu toate ca principalul tau obiectiv trebuie sa fie sa creezi o camera care incurajeaza creativitatea si invatatura, sa fi constient ca aceasta camera o sa existe intr-o stare continua de dezordine. Cea mai buna aparare impotriva celor ce vro urma este organizarea. Instaleaza rafturi de-a lungul peretilor unde sa poti depozita jucariile si cartile. Nu uita sa cumperi nici un dulap de calitate. O cutie pentru jucarii sunt sigur ca o sa-ti aduca numai beneficii. Prin a oferi copilului tau un acces usor la locurile unde isi poate lasa jucariile il poti incuraja sa devina activ in a-si tine camera curata si ordonata.

 

Arhivat inDespre Mobila

Recent Posts

Scrie un comentariu

Submit Comment
*
© 2018 Totul Despre Mobila. Toate drepturile rezervate. XHTML / CSS Valid.
Servicii web Neken Software.